Exempel på fyllningar med Fillflex fyllningsmaskin

Så här arbetar våra kunder med Fillflex
Antalet Fillflex-lösningar är lika många som våra kunder. Det finns dock mycket att lära av hur andra jobbar, även om det gäller helt andra branscher och produkter än de egna. Här har vi samlat ett antal exempel som vi hoppas ska fungera som inspiration!

fyllningsmaskin, doserutrustning, dosermaskin

Laxpatè- fyllning i formar
Exempel på en halvautomatisk fyllningslinje som lätt kan ställas om för olika typer av produkter. Trots rejält ökad produktionstakt har samma Fillflex-utrustning kunnat användas hela tiden.

Läs mer: laxpate_1012.pdf

fyllningsmaskin, doserutrustning, dosermaskin

Leverpastejsmet- fyllning i formar
Exempel på en halvautomatisk fyllningsstation. En tekniskt enkel installation där Fillflex fyllningsmaskin använts dagligen i flera år och gjort fyllningsarbetet mycket effektivt.

Läs mer: leverpastej_1012.pdf

fyllningsmaskin, doserutrustning, dosermaskin

Rengörningsmedel-fyllning i flaskor
En helautomatisk fyllningslinje där fyllningsmaskinen start och stopp styrs helt från transportbandet. Ett exempel på att en Fillflex Compact, trots sina små mått, är en riktig produktionsmaskin

Läs mer: rengoring_1012.pdf

fyllningsmaskin, doserutrustning, dosermaskin

Fyllning av marinad i vakuumförpackat kött
Fillflex fyllningsmaskin doserar exakt mängd marinad i förpackningarna, både innan och efter köttet lagts i. Därefter vakuumförsluts det hela. Hygieniskt, effektivt och mycket ekonomiskt!

Läs mer: Fyllning av marinad med Multivac_2016.pdf